Prístupy zohľadňujúce starnutie populácie v praxi marketingovo orientovaných podnikov - Matušovičová, Monika, 1967-
Pohľad na demografický, spoločenský a ekonomický rozmer starnutia populácie. Popis zmien marketingových prístupov v kontexte starnutia populácie.