[Význam krajín Spoločenstva nezávislých štátov pre strategické rozvojové zámery EÚ (so zameraním na Slovensko] - Kittová, Zuzana, 1975-
Recenza na monografiu, ktorá sa venuje problematike vzťahov EÚ a Spoločenstva nezávislých štátov.