Taktika je jasná: vytvoriť si "externý mozog" - Bobáň, Václav
Rozhovor s certifikovaným trénerom Marekom Koganom o metóde GTD, (Getting Things Done). Prístup k riadeniu pracovného a súkromného života. Kľúč pre manažérov, vďaka ktorému získajú schopnosť identifikovať, čo je v práci i v živote dôležité.