E-shop ako nástroj rastu a rozvoja vášho podnikania - Poráziková, Eva
Elektronické podnikanie ako nový trend, ktorý čoraz viac ovplyvňuje výsledky organizácie, ktorá takúto formu komunikácie so zákazníkmi využíva. Typickou formou e-podnikania sú e-shopy, alebo online nakupovanie. Jednoduché kroky ako zefektívniť internetový predaj.