Franchising made in Slovakia - Šétaffy, Jozef
Franchising ako overená a progresívna metóda podnikania. Princípy a výhody franchisingu a ako inšpirovať našich podnikateľov k ich využívaniu. Prehľad slovenského franchisingového podnikania po roku 1989. História a vznik Slovenskej franchisingovej asociácie.