Zvyšovanie výnosov zo základných bankových činností narazilo na strop - Houdek, Tomáš
Rozhovor s novou generálnou riaditeľkou Slovenskej bankovej asociácie (SBA), Milenou Koreňovou, nielen o slovenskom bankovníctve, ale tiež o cieľoch SBA a činnosti asociácie.