Problémy rastu ekonomiky eurozóny - Neumann, Stanislav
Menová politika Európskej centrálnej banky (ECB) a jej kľúčová úloha pri stabilizácii hospodárstva v Európe po skončení krízy. Zavedenie série konvenčných a nekonvenčných opatrení, minimalizovanie deflácie, zníženie finančnej roztrieštenosti a podpora hospodárskeho oživenia.