Audítorské štandardy ako základ pre uisťovacie služby - Kareš, Ladislav
Štandardy ISA (International standards on audit) na audit a preverenie historických finančných výkazov. Audit vykonávaný nezávislým audítorom. Záväznosť štandardov ISA.