Risks covered by pension systems and the possibility of individual saving for old age - Pastoráková, Erika, 1972-
Zameranie pozornosti na riziká, ktoré dôchodkové systémy preberajú. Skúsenosti z krajín, ktoré v ostatných rokoch pristúpili k väčším či menším úpravám, niektoré až k reformám, vo svojich dôchodkových systémoch. Vymedzenie druhov viacpilierových dôchodkových systémov. Pohľad na dôchodkové systémy z hľadiska ich financovania. Analýza podstaty rizík.