Finanční nástroje kohezní politiky, efekty vytěsnování a multiplikace - Procházka, Petr
V programovacom období 2014 až 2020 by na základe takzvaného Obecného nariadenia EP a Rady (EÚ) malo dôjsť k zásadnej zmene v spôsobe použitia európskych fondov. Rozdielne národohospodárske dopady v procese čerpania fondov EÚ.