Ochrana spotřebitele vs. finanční gramotnost - Sobková, Martina
Problematika a pravidlá finačnej gramotnosti a ochrany spotrebiteľa, ktoré musia finančné inštitúcie dodržiavať. Nároky kladené na pracovníkov bánk. Zodpovednosť spotrebiteľov za svoje finančné rozhodnutia.