Medzinárodný rámec pre uisťovacie služby - Kareš, Ladislav
Rámec definuje a opisuje prvky a ciele zákazky na uisťovacie služby a identifikuje zákazky, pre ktoré platia medzinárodné štandardy ISA, ISRE, ISAE. Prijatie zákazky na uisťovacie služby. Prvky a predmet zákazky na uisťovacie služby. Kritériá. Dôkazy. Riziko zákazky na uisťovacie služby. Správa o uistení.