SME friendly aneb jak na to jdou v Asii - Sobková, Martina
Fungovanie bankovníctva v ázijských krajinách a v južnom Pacifiku. Rozvoj malého a stredného podnikania a čo musia urobiť banky v týchto krajinách, keď sa rozhodnú pomôcť budovať malé a stredné podnikanie v dnešnom náročnom prostredí.