Environmentálne označovanie produktov ako nástroj environmentálnej politiky štátu - Richnák, Patrik, 1988-
Environmentálne označovanie produktov ako dobrovoľný nástroj riadenia environmentálnej politiky v každej organizácii. Environmentálne označovanie výrobkov predstavuje súbor nástrojov, ktorých hlavným cieľom je poskytnúť relevantné informácie o produktoch, ktoré minimálne poškodzujú životné prostredie. Typy environmentálneho označovania. Environmentálne označovanie vo svete.