Slovensko-poľská spolupráca v oblasti bezpečnosti a obrany - Goda, Samuel
Problematika bezpečnostnej politiky a analýza spolupráce v oblasti bezpečnosti medzi Slovenskom a Poľskom od roku 1993 a komparácia vzájomných postojov. Bezpečnosť a spolupráca krajín strednej Európy.