Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Gejdošová, Slavomíra
Zákonník práce ako aj zákon o službách zamestnanosti ukladá zamestnávateľovi povinnosť zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím. Aké povinnosti ukladá a aké práva priznáva uvedený zákon zamestnávateľovi, je predmetom daného článku.