Práca v zahraničí - Švajčiarsko - Matochová, Oľga
Prvé kroky po príchode do krajiny. Hľadanie práce. Ako napísať žiadosť o prijatie do zamestnania. Samostatná zárobková činnosť. Platové podmienky. Príjmy a dane. Životné náklady. Zdravotné poistenie. Dôchodkový systém. Nezamestnanosť. Užitočné adresy a linky.