Analysis of preferences of students of english at the university of economic in Bratislava - Strelinger, Ján, 1964-
Výsledky prieskumu vytvoreného na vzorke študentov Ekonomickej univerzity v rámci vyučovacieho procesu všeobecnej a obchodnej angličtiny.