Etické kódexy v miestnej samospráve - Briestenský, Ladislav
Náčrt základných obrysov problematiky etických štandardov pre miestne samosprávy. Konkrétne námety a inšpirácie k tomu, aby sa kódexy etiky rozšírili aj do iných miestnych samospráv.