Vymeriavací základ na zdravotné poistenie - Matlovičová, Iveta
Zmeny v zákone o zdravotnom poistení od 1.1.2017. Zrušenie maximálneho vymeriavacieho základu na zdravotné poistenie a zavedenie nových oznamovacích povinností zamestnávateľa. Úprava rozsahu zárobkovej činnosti.