Základné povinnosti zamestnanca - Kovalčíková, Martina
Zamestnanec je povinný pracovať riadne a zodpovedne. Príchod a odchod z práce. Povinnosť hospodáriť riadne s prostriedkami, ktoré mu zveril zamestnávateľ. Povinnosť mlčanlivosti. Informačné povinnosti.