Samsung i štát sú bez hlavy - Pressburg, Adrian Peter
Neprehľadné prepojenie podnikateľov s vysokou politikou, úplatkárstvo, sprenevery, klientelizmus, rodinné klany-čeboly - charakteristické znaky pomerov v Kórejskej republike (Južnej Kórei). Svetlo a tiene rozmachu čebolov. Hospodárstvo závislé od nekontrolovateľných kartelov. Korporácia Samsung ako ukážka enormného rozmachu čebolov. Zatknutie úradujúceho šéfa Samsungu. Dočasné zbavenie funkcie prezidentky Južnej Kórey.