Miesto človeka ako intelektuálneho zdroja v kontexte sociálno-ekonomických problémov súčasnosti - Rakovská, Júlia, 1972-
Úspech podniku a jeho odlišnosť od iných závisí od kvality ľudí, ktorí v danom podniku pracujú.. Význam ľudského faktora v pracovnom procese. Mzda ako základná forma odmeny za vykonanú prácu. Vplyv motivácie na pracovný výkon, čo motivuje zamestnancov.