Špecifické prípady úpravy pracovného času - Hrtánek, Ladislav
Zamestnanci, ktorí majú špecificky určený pracovný čas. Pružný pracovný čas - rovnomerne alebo nerovnomerne rozvrhnutý pracovný režim. Nároky zamestnanca v rámci pružného pracovného času. Konto pracovného času. Výkon práce v prípade deleného pracovného miesta.