Vzdelanosť manažérov malých a stredných podnikov v oblasti informačnej bezpečnosti - Bolek, Vladimír, 1988-
Celoživotné vzdelávanie manažérov sa stáva životnou nutnosťou technologického pokroku a významnou aktivitou rozvoja osobnosti aj organizácie. Znalosti základných manažérskych, ekonomických, marketingových, informačných významov a ich implementácia v praxi musí byť pre súčasného manažéra samozrejmou intelektuálnou výbavou.