Propagácia a podpora environmentálne vhodných výrobkov ako dôležitá proenvironmentálna aktivita - Rusko, Miroslav
Označovanie produktov. Bezpečný výrobok. Legislatíva súvisiaca s ochranou spotrebiteľa. Definovanie pojmu zelený marketing. Tlak konkurencie a podniková identita. Problémy spojené so zeleným marketingom. Zelený marketing v kontexte spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR), zodpovednej starostlivosti (RC) a iniciatívy Global compact. Environmentálne označovanie podľa noriem radu ISO 14000. Národné ekolabelingové schémy. Zelený marketing a ekolabeling.