Crowdfunding - the future of finance for generation Y? - Waszkiewicz, Aneta Ewa
Empirický výskum zameraný na zber a získanie znalostí poľskej generácie Y o novej metóde finančného zabezpečenia (crowfunding). Hlavné zistenia a odporúčania autorov.