Kybernetická kriminalita – aktuálne hrozby - Töröková, Anikó, 1963-
Nové formy trestnej činnosti, ktoré sú zamerané na ohrozenie celistvosti počítačov, počítačových sietí a mobilných zariadení, na šírenie malwaru a ohrozujú jednotlivcov, podniky a v neposlednej miere aj národnú bezpečnosť.