Riadenie služieb IS/IT v kontexte štandardizovaných koncepčných rámcov IT governance a IT management - Romanová, Anita, 1973-
Podnikové procesy potrebujú pre svoje zmysluplné fungovanie služby IS/IT realizované na určitej infraštruktúre, ktorá je riadená, a za riadenie ktorej nesie zodpovednosť útvar IS/IT. Riadenie sa označuje pojmom IT Service Management (ITSM).