Plnenie povinného podielu zamestnávania občanov so ZP - Matlovičová, Iveta
Ak sú splnené presné podmienky, zamestnávateľ je zo zákona povinný zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím v počte, ktorý predstavuje 3,2 % z celkového počtu zamestnancov zamestnávateľa. Formy plnenia povinného podielu. Zniženie daňovej licencie u zamestnávateľa, ktorý zamestnáva občanov so ZP.