Zákon o upomínacom konaní s komentárom - Trizuliak, Tibor
Zákon č. 307/2016 Z.z. o upomínacom konaní a o doplnení niektorých zákonov. Zákon má výrazne skrátiť lehotu, v ktorej podnikateľ dostane svoje peniaze. Zákonom sa sleduje urýchlenie konania o veľkom množstve podávaných návrhov na vydanie platobných rozkazov zameraných na uspokojenie peňažných pohľadávok žalobcov.