Řízení skladu se přesouvá do oblak - Kolář, Vojtěch
Správne riadený sklad drží tovar presne v takom množstve a rozmanitosti, aby dokázal rýchlo uspokojiť zákaznícke objednávky a pritom neplytval peniazmi a pracovnou silou kvôli zbytočne vysokým zásobám. K tomu firmám pomáha systém riadeného skladu - WMS (warehouse management system), ktorého zavedenie dnes nie je problém vďaka cloudovým riešeniam.