Models of corporate social responsibility: socioeconomic aspect - Dielini, M.M
Predstavenie a porovnanie modelov korporátnej spoločenskej zodpovednosti (CSR, corporate social responsibility). Štyri modely CSR podľa Carrolla. Štyri typy CSR podľa Brummera. Analýza socioekonomického aspektu v každom CSR modeli.