<The> Partnership between banks and insurance companies in search of innovation for the business of both institutions and customers - Andreeva, Tsvetelina
Tradičné produkty bánk a poisťovní v posledných rokoch zaznamenali slabú produktivitu. Stručný prehľad tradičných i inovatívnych možností spolupráce medzi bankami a poisťovňami, ktoré pomôžu nielen bankám a poisťovniam, ale aj klientom, ktorí dostané bankové i poistné služby pod jednou strechou.