Budget policy of development of Ukraine’s agrarian sector: achievements, trends and prospects - Iatsukh, O.O
Problémy a výhľady súčasnej rozpočtovej politiky rozvoja poľnohspodárskeho sektora na Ukrajine. Prehľad existujúcich vládnych programov na finančnú podporu poľnohospodárskych producentov.