Audit as an obligatory type of the independent control over the charge and payment of taxes to the budget at the agricultural enterprises - Drachuk, V.Yu
Nutnosť zavedenia povinnej nezávislej kontroly. Prehľad typov nezávislej kontroly: externý, interný a kombinovaný audit. Problémy spojené s nemožnosťou nezávislého auditu v ukrajinských poľnohospodárskych podnikoch.