Pôžičkový fond - Bonek, Martin
Fond na podporu vzdelávania bol zriadený v roku 2013 ako obmena Študentského pôžičkového fondu a Pôžičkového fondu pre začínajúcich pedagógov. Ide o neštátny fond, ktorý plní úlohy vo verejnom záujme. Poskytuje zvýhodnene úročené pôžičky pre študentov VŠ vo všetkých stupňoch štúdia, pedagogických a odborných zamestnancov. Nedostatok finančných prostriedkov fondu.