Čo je "j. s. a." - Bystrická, Katarína
Novela Obchodného zákonníka, schválená Národnou radou SR, zaviedla s účinnosťou od 1.1.2017 úplne novú právnu formu kapitálovej obchodnej spoločnosti – "jednoduchá spoločnosť na akcie" (j. s. a.). Základné ciele novej obchodnej spoločnosti.