<The> EU strategy for the Danube region - support measure for building prosperity in the Danube region - Szüdi, Jaroslava
Stratégia EÚ pre Dunajský región. Historické pozadie. Stručná charakteristika regiónu. Implementácia stratégie na Slovensku. Oblasti spolupráce, výzvy a príležitosti.