<Die> Zusatzrentengesellschaft als Subjekt der Finanzmarktaufsicht in der Slowakei - Slezáková, Andrea, 1980-
Systém dôchodkového poistenia v Slovenskej republike. Regulácia dôchodcovských spoločností.