A new approach to the analysis of the business environment - Blažek, Ladislav
Vplyv faktorov vonkajšieho prostredia na prosperitu podniku, ktoré súvisia s neustále sa prehlbujúcou deľbou práce, nárastom kooperácie a stále významnejšie sa premietajú do vývoja teoretických konceptov nazerania na podnik. Alternatívne možnosti využívajúce stakeholderský prístup.