Ryba smrdí od hlavy - Pavlík, Emil
Je potrebné venovať väčšiu pozornosť postaveniu logistiky v rámci manažmentu. Správne nastavená logistika má významnú funkciu v konkurencieschopnosti podniku. Čím vyspelejšia je ekonomika krajiny, tým väčší rozsah logistických výkonov sa v nej odohráva. S rastom ekonomiky sa zvyšuje podiel logistických nákladov. Moderné ERP systémy.