Population development in the Czech Republic in 2015 - Kurkin, Roman
Analýza populačného vývoja v Českej republike v roku 2015. Zasadenie do kontextu demografických trendov posledného desaťročia - nárast populácie od roku 2003 (okrem roku 2013). Počet obyvateľov podľa veku a rodinného stavu. Počet uzavretých sobášov (sobášnosť), rozvodovosť. Údaje o pôrodnosti, potratovosti, úmrtnosti a príčinách smrti. Medzinárodná migrácia.