Slovenský penzijný systém v modeli dlhodobého rastu - Ostrihoň, Filip
Opis slovenského dôchodkového systému v rámci modelu dlhodobého rastu Slovenska. Návrh drobných rozšírení modelu pre opis celkových príjmov dôchodkového systému a prezentovanie projekcie vývoja slovenskej ekonomiky počas obdobia 2012‐2045, generované prostredníctvom makroekonomického modelu pre scenáre konštantného a zvyšujúceho sa veku odchodu do dôchodku.