Nábor přes sociální sítě: buďte důslední - Červenková, Alena
Úspech zamestnávateľa na trhu práce - ako na to. Príklady inšpiratívnych kampaní a projektov. Plusy a mínusy náborov pomocou sociálnych sietí.