Comparison of approaches to diversity management in selected companies - Černá, Vendula
Prístupy k riadeniu rozmanitosti v podnikoch, ktoré pôsobia v Českej republike. Deskripcia politiky v oblasti diverzity (u zvolených firiem) a DM (diversity management) alebo riadenie rozmanitosti. Komparácia zmienených prístupov.