Significant attributes of social innovations - Dubcová, Gabriela, 1968-
Dôležité faktory, keď rozhodujeme o tom, čo je kľúčové pri definovaní sociálnych inovácií. Ľudské a sociálne atribúty vo všetkých definíciách ako piliere všetkých prístupov. Základné vlastnosti a spoločné črty sociálnych inovácií. Typológia sociálnych inovácií. Proces sociálnej inovácie. Najväčšie politické výzvy s ohľadom na sociálne inovácie. Budúcnosť sociálnych inovácií.