Rôzne pohľady na pojem sociálnych inovácií v zahraničnej literatúre - Jantošová, Lucia
Pojem sociálne inovácie. Tvorba sociálnej inovácie. Typy a fázy sociálnych inovácií. Sociálne inovácie v podniku, inovačné princípy. 6 fáz vzniku sociálnych inovácii v praxi. Znaky a funkcie sociálnych inovácií. Výskum zavádzania sociálnych inovácií v nemeckých spoločnostiach.