Je humanitárna intervencia v súlade s medzinárodným právom? - Mráz, Stanislav
Koncepcie narušenia štátnej suverenity v prospech ľudských práv. Politické a právne aspekty humanitárnej intervencie. Zmena charakteru štátnej suverenity.