Research results of the SSE entities in the SR as the contribution to progressive development of social innovation in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Medzinárodný vedecký projekt Social & Solidarity Economy (SSE). Nová forma organizácie ekonomického života. SSE aktivity na Slovensku. Sociálna a ekonomická situácia na Slovensku, dôležité indikátory ekonomického a sociálneho života. Odporúčania na zlepšenie pozície subjektov SSE na Slovensku.